Produkten

fotomozaiek_gaudi

Workshops

belgischhardsteen

Natuursteen vloeren

estrikken

Estriken

castelo_tegels

Patroon tegels

keramische_tegels

Tegel vloeren

terrazzo_vloer

Terrazzo tegels

potscheuren

Potscheuren

rustieke_wandtegels

Wandtegels

tegeltableau_koeien

Tegeltableaus

engelse_mozaiekvloer

Mozaiek vloeren

Natuursteen, estriken, terrazzo, potscheuren en keramiektegels op een rij.

 

Natuursteen vloeren hebben wij in veel verschillende soorten en maten zoals: Marmer, Travertin, Turkshardsteen, Belgischhardsteen, Vietnameeshardsteen, Graniet, Leisteen, Kwartsiet, Kalksteen, Basalt.

Estrikken hebben wij zowel oud als nieuw in diverse aarde tinten en formaten, wist u dat wij binnenkort een uniek gesmoorde estrik (terracotta tegel) op de markt brengen.

Patroon tegels zijn cementtegels verkrijgbaar in verschillende patroonen wij zijn dealer van verschillende merken zoals:

De tegel bv, castelo en mirafloor.

Tegels in alle soorten en maten en diverse prijsklassen wist u dat wij een budgetlijn hebben, full body keramische tegels voor intensief gebruik v.a. 27.50 euro per m2.

Terrazzo / Granito zowel gestort als in tegelformaat 40x40 de tegels.

Potscheuren/ Kachelschroot voor de liefhebber deze vloer gaat langer dan een leven mee, en is erg makkelijk in onderhoud.

Wandtegels van friesewitjes tot strak wit 40x60 wij hebben het.

Tegeltableaus alle soorten afbeeldingen zijn verkrijbaar, met een tegeltableau brengt u kunst in uw huis. De tableaus zijn elk door een kunstenaar met de hand geschilderd.

Moziekvloeren deze vloeren zijn allemaal opgebouwd uit diverse verschillende vormen tegels er zijn veel verschillende vormen en kleuren mogelijk.

Mozaiekworkshop volgen dat kan bij De Steenen vloer, je kunt je al opgeven vanaf 6 personen.