kippen_tegeltableaus

Kippen

koeien_tableaus

Koeien

paarden_paarden

Paarden

vogel_tableaus

Vogels

vlinders_insecten_tableaus

Vlinders / Insecten

overige_dieren_tegeltableaus

Overige dieren

stilleven_tegeltableaus

Stillevens

fruit_groente_tegeltableaux

Fruit / Groente

vissen_zeedieren_tegeltableaux

Vissen / Zeedieren

landschappen_tegeltableau

Landschappen

tegel_afbeeldingen

losse afbeeldingen

witjes

Witjes

 

 

Handbeschilderde tegeltableaus.

 

Tegeltableaus worden speciaal voor u op maat geschilderd, bestellingen nemen wij niet meer retour. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Verzendkosten bedragen € 8.50 per bestelling als u het email formulier invult en het verzendadres vermeld krijgt u van ons de factuur. Als de factuur is voldaan wordt het tableau geschilderd, de levertijd varieerd van 3 tot 6 weken. De meeste afbeeldingen kunnen worden geschilderd in: kleur, mangaan, blauw en zwart.

 

Friese witjes zijn handgemaakte tegels die door de eeuwen heen in Nederland veel worden toegepast. Een uitgebreid scala aan kleuren en kleurnuances, van subtiel tot bont genuanceerd. De verschillende glazuur recepten zorgen voor de verschillende effecten in de tegel, zo zijn er cracuele tegels met lichte scheurtjes in het glazuur en zijn er tegels met of zonder spijker gaatjes.

 

Ook hebben wij volop keus in handbeschilderde tegeltableaus, elke afbeelding is mogelijk. In veel woonomgevingen leveren deze tegels een belangrijke bijdrage aan een sfeervolle beleving. Speciale kleuren voor onder andere het restaureren van oude tegelwanden is ook mogelijk. Naast de friese witjes hebben we ook een ruime keus in Spaanse en Italiaanse rustieke handvorm wandtegels in veel verschillende kleuren en maten.